dissabte, 25 de febrer del 2012

DREAM THEATER



Ahir nit vai estar al concert que van fer a BCN, en una sala annexa al Palau Sant Jordi. I que vos hai de dir. Que són els millors???
http://www.youtube.com/watch?v=ME0Yl1ypmfg
Comencen amb Bridges in the Sky i ja la segona 6:00, gallina de piel i a cridar com un desesperat, ajudant a un James Labrie més en forma que mai. La tercera, Buid me up, Break me down, la meva favorita de l'últim i ja la quarta, la més maravelllosa de les meravelles, Surrounded. Ells recuperant el feeling que havien perdut l'última vegada que ens van visitar i jo afònic per uns quants dies. La tralla va continuar amb la tècnica de The Dark Eternal Night, i després de la carrera van deixar l'escenari sol perquè lo Mangini sa presentés. El solo del Mangini se me va fer un pèl llarg tot i que va ser prou espectacular, sobretot el final. Mangini correcte, més "sueltu" que al CD, però sense el carisma del Portnoy. Després una cançó que no sé quina era però sonaba a Majesty total. Una de les noves i ja el moment de les balades amb especial protagonisme del Ruddess i lo Labrie. Van fer el tema de piano i veu del Images, una delicatessen del Moore. I és que la profunditat del Moore és el que li falta a moltes de les composicions actuals. Però clar, com pots demanar a un grup que precindeixi del més gran teclista rock de tots els temps!!!!!!!!
Van arrencar unaltre vegada amb el single de l'últim, per seguir amb unaltre de trallera del CD2 del Six Degrées. Durant el solo del Petrucci ja feia pudor de Spirits Carrie On, i efectivament vam poguer plorar...
http://www.youtube.com/watch?v=tGAfYVrgWdQ&feature=related
Bises comencem bé amb As I am. Bon repertori al meu entendre i ja està!!!!!!!!!!!!!
La gent marxa???!!!, on són els càntics otra, otra... !!!! la veritat és que el públic va estar molt fred.
S'ha acabat, eiiii! dos hores justetes,
on estàn els DT de tres hores a que estàvem acostumats???
on és el millor grup en directe dels últims temps???
qui me torna la part de la entrada que no han tocat!!!!!!!!???

I és que el repertori que tenen és tan bo i tan extens que sempre te falten 200 cançons. Jo canviaria qualsevol d'estes cançons pels solos, que en un grup com DT estan de més. La meitat de les cançons són pura virgueria tècnica. L'únic acceptable era el del Mangini, per presentarse com un gran sustitut del Portnoy, del que jo no li recordo cap solo en cap concert dels que he asssitit.
Una bonica vetllada amb lo Javi i lo Andrés.
http://www.youtube.com/watch?v=ggUcgwXG7XQ&feature=related
Curt, molt curt, curtísim...

1 comentari:

Joan Muñoz Pinós ha dit...

Si el públic no va demanar mes es que no van acabar de connectar i es que els "solos" o son molt bons o es fa avorrit.
I no esperis que et tornint part de l'entrada, hahaha