dimecres, 7 de gener de 2015

La CURSETISTA a LA PENYA ROJA

Retrobada amb lo Carreteret de Lleide. Ja fa uns anys que no coincidiem i avui, a la segona intentiva hem pujat a La Penya Roja, l'escola d'escalada més emblemàtica del Camp de Tarragona, i com no, la via escollida fou la més antiga de la paret, i posiblement del Camp, perquè així ens asseguràvem de no patir gens.

Amb lo Carreteret vam idear l'esperit d'escalada per a tontos que té continuitat real i comunicativa al blog del mateix nom, blog del qual ell és l'alma matter i treballador incansable.

Com que ell és un vertader bloggaire professional us enllaço l'entrada que ha fet ell.

Jo, per la meua part només dir que els parabolts que han col.locat a la via, al meu entendre, són del tot innecesssaris, i els dos primers de baix, a més, de dubtosa utilitat, però vaja m'han molestat menys del que me pensava... Encara que de debò, no entenc la finalitat de certs reequipaments, quelcom que després de molts anys anant a muntanya, i amb diferent tipus de personal, no sé per on agafar..

I que sempre fa goig pujar a un cim escalant, ni que sigui per una via lletja i plena de botges, i que lo cim no ho siga massa de cim, i que encara estigui més ple de botges, i que al company encara li agradin més les botges que a mi mateix.

Tot un plaer Carreteret.

1 comentari:

joan ramon segura ha dit...

Ondia no havia vist l'entrada de la sortida que vam fer a la Riba... queden molts projectes a la butxaca de la motxilla. Gràcies pels comentaris.