dilluns, 25 de febrer del 2013

1 de GENER. L'esmorzar.

Este és el segon any que els que ens veiem a La Mola, l'1 de Gener, quedem unes setmanes més enllà per esmorzar. No és que a la Mola no ho fem, però no amb la tranquilitat i la parsimonia que desitjaríem. El fred, el vent, el seient gelat i la pressa dels que tenen compromisos familiars fan gairebé del tot necessari una altra trobada per atripar.nos i xerrar tot el que faci falta. ërem prop de 20 que lo 16, dissabte ens reuníem. A més alguns aprofiten per repartir fotos i podem admirar amb detall i tranquilitat els àlbums que prepara lo Jordi amb tanta cura.
en Teles, el cuiner, un crack
Este any hem nat al Mas de l'Anna Mari i el Teles. I és que la majoria de comensals que ens hi apropem ens agraden els callos. I quins millors callos que els del Teles??? Boníssims!!!!, tot i que a mi m'agraden més piquents. També hi havia carn a la brasa, on destacava un morro espectacular de bo.

l'olla, a les últimes
Un cop atipats, i tot prenent gotes, lo Jordi, lo capo, ens arenga a continuar esta petita tradició, i exposa el quelcom a millorar. Com sempre surt el tema de la seguretat al Racó dels Cargols. Lloc on ens ajoquem i on la timba i l'estretor fan indispensable una tensió permanent i on el personal, com bé diu lo Jordi, no té un comportament correcte, si no exquisit!!!

En Jordi Mariné, a l'esquerra fent una mica de repàs d'estos anys
La solució no és fàcil, i és que després d'anys d'excursionisme, aquell racó ha esdevingut el recer de tots aquells que desafien la Mola a l'hivern. Per alguna cosa serà...

L'any que ve, veurem lu què, perquè hi serem, si Déu vol.

Vai fer algunes fotos als àlbums on destaca els versus d'este any del Paco Martínez, que cada any se supera, i que no vam tindre la oportunitat de gaudir de la sua companyia durant l'esmorzar per problemes de salut.

Ànims Paco!! T'esperem!!!!!!!!

2 comentaris:

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Hi ha res millor que excursió amb bons companys? No deixéssiu mai perdre esta tradició!
Desitjo de cor que ben aviat Paco puga compartir els callos.

JERKOUT ha dit...

moltes mercés Xiruqueru.