dissabte, 20 de febrer de 2016

PUIGCERVER


Fa dies que tombo per verals més o menys coneguts, més o menys apamats, més o menys nets.

I ja fa  molts dies que no fai cap entrada, així que he decidit unirles, concentrarles, resumirles, amb unes poques fotografies i algun enllaç. Vet aquí la primera.


Font de L'Hort de Puigcerver

Dos camins hem pujat a Puigcerver, una amb núvols i una mica de pixarrina al començar, i un altre amb un dia aspatarrant, massa i tot.camí fet aixaragall

Els dos dies, ruta iguala. Alforja, Coll del Mort, Mas de les Olles, Hort de Puigcerver,(on han recuperat la font pel gaudi de tothom i on feinejen per tornar a pujar l'aigua a Puigcerver. Ermita. Dir que malhauradament lo camí, saulonenc en la seva majoria, cada vegada està més atorrentat gràcies a la inestimable col.laboració de trànsit rodat. Amb motor o sense.

Ridícula barrera, MFP (Malversació Fons Públics)

També dir que no vam matinar gaire i que a Puigcerver, on hi ha servei de bar els cap de setmana i festius, vam disfrutar d'un esmorzar a deshores, un brunch que diuen avui, però sense exquisideses ultracomplicades.Tot el contrari, menjar del terreno. Fèsols, cansalada, butifarra negra, corder... i vi del terreno, és clar.
Pati interior del Santuari

Després d'atipats, cap a La Miranda, 100cims, Coll de Cortiella per la cresta, i Alforja per La Canaleta.