divendres, 3 de febrer del 2012

El TOSSAL de LA BALTASANA

Esta tarda hi hem pujat. Per un estudi científic. Contemplar i pendre mostres dels efectes de "LASIBERIANA2012". Este fenòmen, encara actiu, ha estat batejat pel company Dani, del blog esmorzars amb forquilla. http://esmorzarsdeforquilla.wordpress.com/



Tot un referent els dies que t'aixeques justet de forces i has de posar el cos a to. Estos dies de gelor on la mandra juga amb ventatge, és del tot indispensable, i molt saludable, ara que no mos veu lo doctor. I en Dani, de Sant Joan de les Abadesses, on el fred impera bona part de l'hivern, n'és un gran expert.






Pos això, esta tarda hem deixat lu vehicle al Coll de Les Masies i hem gunayat el Coll del Bosc en poc temps. Encabat hem atacat cim per la pista, passant per la inoperant Font de l'Obis i aquell magnífic pi, que a tocar de cim, s'ha convertit en el Rojalet més visitat de les Muntanyes de Prades. No en conec el nom, si en té. A cim, hem compartit gelor amb 4 valents, joves tots. Tant, que la suma de les seues primaveres deuria ser inferior a la suma de les nostres... Després de compartir gelor, avall que fa baixada, primers ells, i després natros, ja que m'he entossudit a buscar el Senyal Geodèsic enmig d'aquell bruit tant empipador. Bosc de roure reboll avall (bosc que patirà d'una entrada a part en este blog), i de seguit cap al Colll del Bosc i el de les Masies amb les últimes llums rera Montsant.






Una tarda ben maca robada al fred i a la dropada
De la "SIBERIANA2012" ja en parlarem més endavant, però pinta a bluff mediàtic.


ftp://geofons.icc.cat/fitxes/100CIMS/261129006.pdf