divendres, 19 de febrer del 2016

FARENA i PRADES

Farena


Totxanes allà a la Roca del Gringol
MFP













Un dia vai poguer, després de llargues gestions tenir el plaer d'anar d'excursió amb una colla que conec del facebook. El recorregut fou massa aubac per poguerlo disfrutar al bo de l'hivern. I més començant a caminar a l'hora de dinar!!!
Roca del Gríngol i bassot per recullir l'aigua al rocam de la vora

Guiats per l'amo del Restaurant Brugent, vam fer un recorregut tot baixant pels Esclots, amb uns teixos magnífics, que sembla que ningú gaci cas, (ara que tothom sel's estima tant) i uns camins de bast maquíssims,per baixar al Brugent, per resseguirlo i pujar a Farena, on vam fer un espectacular dinar/berenar al ja anomenat restaurant. D'aquí, ja només ens calgué el frontal per tal de pujar a buscar els cotxes.
Vértex geodèsic

Tot i la duresa del recorregut, els ànims, la conya, i el bon humor en feren un dia extraorinari. Mil gràcies per acompanyar-vos. Valgui la foto de portada, la de Farena per il.lustrar esta sortida.


Pi recargolat a tocar de La Torre
I un altre dia amb un company, vam fer el tomb més típic i tòpic sortint de Prades, però no per això menys maco. I a més vam enganxar un dia radiant!!!!
Tossal de la Baltasana, 100cimsICC, sostre comarcal, i 1000.

Prades, ermites (passant per La Foradada), Coves del Perotis o del Pere Roig, Roca del Gríngol (on han trobat uns enterraments medievals), La Torre, Bosc de Roure Reboll, Prades.
Cova del Perotis

Una excursió realment inmensament plaentera.


Lo Picorondan