dissabte, 24 de juliol del 2010

L'ESTIU RESPIRA

I és que aqueta entradeta de vent de nord ens ha deixat un parell de dies agradables. Temperatura alta (no massa), humitat baixa (un veritable bé de Déu), i un airet fresquet que aprofitem per ventilar la casa i retrobar.nos amb el cobrellit, que ja teníem abandonat.
I també hem aprofitat per fer una mica d'exercici físic. Ahir, pujar a la Mola de Colldejou aprofitant la Magí Alegre a la Roca del Llamp, de la qual en pic lo company tingui feta l'entrada us posaré el link. I avui bicicleta, fent més aviat carretera, i és que Le Tour, i no sé perquè emociona bastant. De totes maneres hem intentat seguir el camí vell de Cornudella a Alforja, però pels voltants de la finca de Mas de Regiments, l'hem trobat totalment estroncat per una plantació d'avellaners. Potser m'he equivocat, o algú s'ha expropiat un bocí de camí amb dos milers d'anys d'història. De tornada hem pujat a Arbolí des de "lo pantanu" de Siurana. Pos déu n'hi do, no m'hagués nat malament unaltre cor, una garrafa d'oxígen i el motoret del Cancellara. Res una matinal agradable per fer gana per esmorçar i unes vistes magnífiques. Llàstima que he agafat el costum de no pendre la màquina de fotografiar en bicicleta. I res a vore si demà ens aixequem d'hora i aprofitem esta refrescada.

I res prometido és deuda. Aquí teniu l'enllaç de l'escalada a la Magí Alegre a la Roca del Llamp. Cingles Nord de la Mola de Colldejou.

http://escaladaperatontos.blogspot.com/2010/07/una-classica-oblidada-la-mola-del-coll.html

1 comentari:

Joan Muñoz Pinós ha dit...

El motoret de Cancellara està prohibit, o sigui que a pedalejar.