dimarts, 15 de gener de 2013

MONTRAL. SECTOR TANIA

Vall del Glorieta
Cap de setmana mogudet. Dissabte lo Cisco i jo vam nar a fer esportiva a un nou sector de Montral. Sector Tania, recentment equipat, amb les preses noves, sense sobar!!!, quelcom cada vegada més difícil.

Campanar de l'esglèsia de Montral, Sant Pere Ad Vincula 
Les vies són més curtes del desitjable, encara que són apretaetes, les fàciles són més aviat explosives, a cops de geni. Els que escaleu per les Muntanyes de Prades ja sabeu a què me refereixo. Les difícils no ho sé, però vaja, segur que són més aviat de tibar fort. Camí fàcil i agradable, i curt, per una lleixa ampla, i neta, acaronada pel sol i amb unes vistes de la Vall del Glorieta espectaculars.
Lo Pere, guarda del refugi de Montral i equipador d'este sector, va vindre a mirar noves línies, per tant fora bo que si us voleu atansar a este nou sector, passeu pel refu, on us donaran tota la info necessària. Més tard va aparèixer Montse que venia de La Mussara caminant, i Chris i Johanet que pujàven en bici des de les Masies Catalanes.
mejador del reugi, ben il.luminat

per fer un cinquè pelat, cal superar un sostret per la dreta!!
I quan ja me vai quedar sense forces, quelcom extremadament fàcil, vam convenir nar a dinar al refu, on lo Pere ens va tractar com a reis, com sempre vaja. Un dia molt agradable, en molt bona companyia i on després de més de dos anys, me vai tornar a posar la tortura anomenada peus de gat. I content!! perquè vai fer vies de primer de la mateixa graduació que abans, o sia quart, per tant puc dir amb orgull que tinc el grau molt consolidat, hahahaha!!!!!!I diumenge vam nar a fer un tomet, per estirar les cames, i ens va sorprendre una nevadeta, cap allà al camí dels Masos i Les Pinedes. Molt de fred però molt joiosos d'esta sorpreseta, i és que és la primera enfarinada de la temporada.

2 comentaris:

Joan Muñoz Pinós ha dit...

Cap de setmana intens

JERKOUT ha dit...

buenu, no massa, però alguna cosa hai de vendre, no??